Warning: Creating default object from empty value in /var/www/mctourriders.dk/public_html/modules/mod_stats/helper.php on line 106
Content View Hits : 537179
BrunchBuffet. . .

 . . .  med efterfølgende trilletur stod der på Aktivitetskalenderen ud for den 18. april!

 

 Og er der noget der kan lokke TourRiders på banen, er det udsigten til køretur i kombination med at proppe i hovedet, hvilket da også afspejlede sig i tilslutningen til arrangementet. 

 

 

Det var heldigvis lykkedes for Mosehusets kreative vært, at få os alle sammen anbragt ved eet stort bord.

  De der ikke mødte op med en hel nats opsparet appetit, udviklede den undervejs -  og vi var alle godt og vel proppede næsten allerede inden pandekagerne ramte buffeten.

 

 


 Måltidet udløste et overvældende overskud af energi, som bevirkede at vi fes ud og kørte 220 km.

Selvom hovedparten af naturen stadig klæder sig i jordfarver, så er der dog marker hist og her, som har skiftet bæbrun ud med vårgrøn.

 

 

 Det er også stadig nødvendigt med både vinterhandsker og foer i jakken  -   men hvad gør det? Så får vi bare meget rødere næser til gengæld. 

 Det her billede -  som ved første øjekast ligner forvildede bikere, der løber rundt på kørebanen  -  forestiller i virkeligheden
P-pladsen på den anden side af Munkholmbroen, (som svagt skimtes i det fjerne)

Som man ser var os TourRiders langt fra de eneste, som havde besluttet at aflægge stedet besøg denne dag, så der var livlig trafik  og langt mellem ledige P-pladser.

Lur mig om ideen med en gang søndagsbrunch før køreturen, ikke vil  blive taget op i løbet af sæsonen, for det er bestemt ikke den værste start på en lang, god køredag.

     

Nu glæder jeg mig altså snart til at vise Jer nogen farvebilleder -  i stedet for de her "sort/hvide"

Hej til Jer alle derude -  Mette i Marken

 

Hvem er på

We have 18 guests online

Medlems menu