Warning: Creating default object from empty value in /var/www/mctourriders.dk/public_html/modules/mod_stats/helper.php on line 106
Content View Hits : 537151
Lak & krom i Bella

  

Silende dagsregn er normalt ikke MC folkets kop te, men det til trods har de fleste af os tilbragt denne regntunge weekend med at gå hændergnidende omkring, med et ordentligt grin på ansigtet.

For det er præsis det her møgvejr, der er nødvendigt for at få vinterens salt svineri spulet af asfalten.

Og når vi således er tvunget indendøre, er det måske en ide at kigge forbi Belle Centret  -  hvor man hele weekenden har kunnet sparke lidt dæk, og spejle sig i skindende maskiner.

 En lille delegation fra Turklubben.dk var på pletten fredag for at indsnuse atmosfæren.

Selv efter danske forhold, er MC messen i år en svært amputeret forestilling   -   godt stuvet af vejen i BellaCentrets fjerneste afkrog, som et lille appendix til den årlige bilmesse.

Derfor er det i sagens natur heller ikke de store oplevelser eller bjegtagende nyheder der bydes på derude, og man kan selvfølgelig diskutere om, hvorvidt det er turen til Amager og billetprisen værd.

Man kommer dog ikke uden om at messen er en svært hyggelig sammenkomst af forventningsfulde ligesindede,  og der er rig mulighed for at få sig en MC snak med både udstillerne og med de andre gæster.

I kan nå det endnu!
Udstillingen er åben resten af i dag, søndag. . .
    -    Og husk!! På torsdag åbner Bakken.   Ses vi?

 

Hvem er på

We have 13 guests online

Medlems menu