Warning: Creating default object from empty value in /var/www/mctourriders.dk/public_html/modules/mod_stats/helper.php on line 106
Content View Hits : 537180
Solskins øen hitter. . .

 . . .og næppe var turen landet i aktivitets kalenderen, før Høx kunne melde alt udsolgt. 
              

Igen i år var 30 mand tilmeldt løjerne  -  og selvom DMI's prognoser var alt andet en lystige, var det med de største forventninger at vi bagav os afsted.

BornholmsTrafikken har investeret i en ordentlig stor og rummelig katamaran, som fragtede os til Rønne i flere hold i løbet af torsdagen.

Vel ankommet til Sandbogård, gik de først på pletten under ledelse af Jane, i krig med at kreere fødselskage til dagens fødselsdags barn, Berit, som stødte til senere. 

  

 

 

 

Det er næppe nogen hemmelighed at vi i TourRiders er ualmindelig glade for at besøge Sandbogård og ikke mindst Dorthe og Palle.
Derfor havde vi besluttet at forære de kære værtsfolk en god grill   (som vi så, meget passende, kunne indvie til vores kallas om fredagen.)

Her er Palle i fuld gang med at pakke ud.

 

 

 

 Torsdag aften samledes vi til middag hos Ella, hvor Høx på forhånd havde sørget for at der både var plads og mad nok til alle mand.

 

 

 

 

 

 

 Som det fremgår af billederne var vejrguderne festligt stemt hele weekenden -  og det er unægtelig et stort plus når hovedparten af vores aktiviteter foregår i det fri.

 

 

 

 

 

Frokost lørdag hos Gustav i hans pandekagehus i Gudhjem.

 Gustav er en attraktion i sig selv - et yderst usædvanligt menneske, der vanskeligt lader sig beskrive.

Både dette paradis for pandekage freaks, og dets uortodokse vært er da også i den grad et besøg værd -  og fast programpunkt på Bornholmerturen.

 

 

Man kommer heller ikke uden om øens "nationalret"
som serveres direkte fra ovnen overalt.
                                                 

 Her har vores vej ført os forbi Allinge Røgeri, hvor frokosten blev indtaget.

 

  

 

Fredag aften er Janes aften.
I lighed med sidste år, indtog hun og hendes tro hjælpere køkkenet på Sandbogård, og her kokkererede de det meste af eftermiddagen.

 Palles nye Weber blev indviet. . .  og så var der dømt feststemning.

 

 

 

 

 

 

 

Endnu et must på Bornholm er indtagelse af middag på "Værftet", hvor der er så meget at kigge på, at man næsten ikke har til til at spise sin plankebøf.

 Dem som først sejlede fra Bornholm ud på eftermiddagen søndag, fik mulighed for at opleve store rovfugle (herunder en amerikansk havørn)  tæt på.

Og således kunne vi føje endnu en vellykket Bornholmertur til vores gode minder. 

 

Hvem er på

We have 17 guests online

Medlems menu